Birthdayku..............


Hari jumaat yang lalu (28 Ogos 2009).
Hari itu adalah hari lahir ku yang ke 11.
Sekarang umur saya sudah 11 tahun.
Hari itu saya mendapat hadiah yang sangat banyak daripada ahli keluarga saya.
Emak saya memberi keychain kangaru,botl air,baju t-shirt dan lain lain.
Kakak dan Abang Cat memberi perfume,selipar roxy,beg roxy dan lain lain.
Ustaz Abu dan Kakak Elina memberi jam loceng dan frame gambar.
Kakcik pula memberi Teddy Bear dan Pemadam macam pen.
Itu sajalah sebab saya nak tidur sebelum Ustaz Abu membebel lagi.

4 orang baik cakap-cakap:

PiNk ButTeRfLy on September 3, 2009 at 12:50 PM said...

jangan suka tido lambat, nanti ustaz abu belasah baby.
hehehe..
baby mesti jaga semua hadiah yang baby dapat elok-elok tau!

Butterfly Cat on November 25, 2009 at 4:12 PM said...

Okkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!hahahahahahahahaha

PiNk ButTeRfLy on November 25, 2009 at 4:39 PM said...

nape gelak?

jam kak eleena bagi pun dah merate2 baby letak.

ish..ish..ish.. (cam adibah noor)

Butterfly Cat on December 20, 2009 at 12:11 AM said...

Baby pun tak tahu kenapa baby gelak.
Ehhhh mana ada baby masih simpan lagi jam tu tau ada je dalam bilik.

Orang Baik

 

A Cat Lover