Beg Beg Beg


Hai kawan kawan hari saya ada satu benda nak tunjuk iaitu beg tangan yang saya reka.
Saya reka untuk kakcik satu untuk saya satu.
Saya reka untuk saya warna hitam putih kerana itu warna kegemaran saya.
Untuk kakcik pula warna pink sepenuhnya kerana itu warna kegemaran dia.
Saya reka di (http://hotgamesforgirls.com/) yang banyak games untuk budak perempuan.
Kalau sapa sapa rasa dia perempuan silalah main games disitu.
Kalau sapa sapa rasa dia lelaki janganlah main games disitu sebab nanti dia akan jadi nanti dia jadi noq atau pondan.hahahahaha.
Nak tengok tak beg beg tu?


Inilah beg saya cantik tak?



Ini pula untuk kakcik cantik tak?

Mana satu paling cantik?

9 orang baik cakap-cakap:

PiNk ButTeRfLy on December 12, 2009 at 1:35 PM said...

hahaha.. baby ni kelakar je.

takpe je budak lelaki nak main, tah2 mario mesti nak gi main lepas ni.

kakcik rase yang paling cantik adalah beg yang baby buat utk kakcik! yeay!!!!

beg hitam putih baby tak lawa pun. hikhikhik..

LORD ZARA 札拉 on December 12, 2009 at 3:04 PM said...

hehehe~
Comel tu~
untuk Pink ada adik camni~

touyakaruma on December 12, 2009 at 10:07 PM said...

Bagus-bagus

takpa-takpa abang touya pun nak main gak

Mario on December 13, 2009 at 6:45 PM said...

beg hitam putih nmpk garang...meh ...meh...kt cakau beg kakcik...hehehe

Butterfly Cat on December 19, 2009 at 10:52 PM said...

Betul kut kata kakcik Mario tengah main games kat situ.
Kenapa punya sorang je yang cantik baby punya pun cantik juga tapi kakcik tak nampak yang beg tu cantik sebab kakcik suka warna pink kan .

Butterfly Cat on December 19, 2009 at 10:52 PM said...

Terima kasih kak Zara.

Butterfly Cat on December 19, 2009 at 10:53 PM said...

Mana boleh abang touya main games kat situ sebab nanti boleh jadi noq atau pondan tau.
Hahahaha.

Butterfly Cat on December 19, 2009 at 10:55 PM said...

Kenapa nak kacau beg kakcik.
Kakcik tak salah apa apa pun tau.
Mungkin sebab Cik mario suka sangat usik si kakcik tu kan.

PiNk ButTeRfLy on December 21, 2009 at 10:04 AM said...

bag kakcik dah memang cantik.

mesti la ramai yg suka kale pink.

Orang Baik

 

A Cat Lover