Baby, Sila Balik Rumah


Since my baby sist doesn't have time to update her blog, let me do something for her.
I want to let this blog breathe, so that Baby can get buffered earnings from Nuffnang.
The earnings now are not something to be proud of. Haha..
What's your plan for today?
As I mentioned at the previous post, I've spent my Saturday night with Tooth Fairy, the movie, not the person. =p
Today, I'm going to tidy up this room, planning to give it a fresh look but still have no idea what can be done.
And nak ajak Baby layan movie dekat lappy tapi tak tau mana dia pergi.
Belum sempat jumpa Baby lagi dari pagi tadi.
Dengar cerita dia merajuk, budak-budak biasa la tu.
Sebab dia budak-budak juga, selalu disalah anggap.
Kadang-kadang apa yang dia tak buat, selalu kena dekat dia.
Hope Baby tabah je, kadang-kadang PiNk rasa Baby macam tak happy je dengan life dia tapi maybe she's too young so she doesn't know how to express her feelings.
Baby, Kakcik sayang Baby tau!
Kalau Kakcik marah Baby, tu mesti ada sebabnya.
Kakcik takkan marah Baby saja-saja je.
Mak kata Baby kat kedai dengan Ustaz Abu.
Kalau Baby guna internet dekat kedai dan baca apa yang Kakcik tulis ni, Baby balik la rumah.
Kakcik nak ajak Baby tengok cerita dekat laptop.
Hehe.. macam luahan perasaan dan mesin tinggal pesanan lak. =p
Have a happy weekend everyone!
Facebooking as usual. =)

2 orang baik cakap-cakap:

ery on January 24, 2010 at 5:07 PM said...

hepi weekend~

Mario on January 25, 2010 at 9:11 AM said...

sedih pulak la baca n3 ni... baby... jgn majuk2 eh... uncle ada je ni...

Orang Baik

 

A Cat Lover