Catlina's Cat Calendar Give Away!




Saya nak masuk pertandingan ni sebab hadiah dia best.
Ada hadiah kalendar gambar kucing saya kan suka kucing.
Sebab itulah saya masuk pertandingan ni.
Semua tolong doa saya menang tau.
Saya tengok dekat blog ni http://catlinaflybaby.blogspot.com/
Kalau nak baca tentang pertandingan tu, klik sini.
Buat pertama kali nak buat Give Away kat blog personal ni...biasanye contest atau give away kat blog KedaiGambarKami jek..Sempena tahun baru dan untuk menghargai kawan2 blogger , Give Away ni dibuka mulai sekarang sehingga 18 Januari sahaja. Kenapa cepat sgt tutup?sebab kalau lambat2 kang expired lak kalender ni..ni dah bulan Januari kan..kalendar ni sweet dan cute...sesuai utk peminat kucing atau org yang suke tgk gmbr kucing...

Syarat2 dia mudah je...

1.Tak perlu buat blog entry (tapi dialu2kan).
2.Tak perlu jadi follower (dialu2kan juga).
3.Cuma tampal banner di atas pada side bar anda, di atas sekali supaya senang sy nampak. Linkkan ke blog ini.Kalau ade iklan Nuffnang kat side bar tu, letak kat bwh nuffnang ye..:)
4.Bila dah siap, tinggalkan permalink anda di bhgn komen entry ni..(link entry tersebut ye).
5.Itu saja..2 orang pemenang akan ditentukan dengan Random.org.

 
 
 

5 orang baik cakap-cakap:

Mario on January 17, 2010 at 1:26 AM said...

ok moga2 baby menang...nnt hadiah kita kongsi2 k

Nazz on January 17, 2010 at 2:47 AM said...

Walawe.. comel kucing tu..

ardisonic.com on January 17, 2010 at 2:52 PM said...

wah bagus kalendar nya bisa di kirim ke bali 1 ,baby

ardisonic.com on January 17, 2010 at 2:52 PM said...

wah bagus kalendar nya bisa di kirim ke bali 1 ,baby

NiNa' on January 17, 2010 at 5:40 PM said...

meow meow...

comey222..

good luck baby

Orang Baik

 

A Cat Lover