Award dari kakcik yang comel


 

Terima kasih kepada kakcik yang nakal comel sebab bagi award kat baby.
Nanti kalau baby buat award baby kasi kat kakcik pula tau.
Kakcik pun kena bagi baby sama kalau kakcik buat.

Thank & link the person that gave you the award.
Pass this award onto 15 bloggers you’ve recently discovered and think are fantastic.
Contact said Blogs and let them know they’ve won the award.
State 7 things about yourself. 


Siapakah 15 orang yang akan mendapat award ini:

a)abang
b)bajim
c)cik yah (mak)
d)dong ho
e)eli
f)fifi and the flowertots
g)gedung lirik
h)hyun ah
i)ilovesohee
j)ji hyun
k)ki bum
l)lipas
m)mummy nasyran
n)nasyran
o)ustaz abu 


7 benda tentang diri saya:

a)nakal.
b)baik.
c)suka nyanyi ngan menari.
d)suka main games.
e)suka makan nasi goreng paprik ayam ngan teh ais chong cheng.
f)suka warna hitam,putih dan pink.
g)suka kacau kucing tengah tidur.
h)paparazzi number 1 in the world.hahaha.
i)suka baca buku cerita.

2 orang baik cakap-cakap:

PiNk ButTeRfLy on March 27, 2010 at 5:18 PM said...

baby pandai kire ke tak?

kan 7 je, nape sampai 9 lak?

pastu kalau nakal, mane le baik, kan berlawanan tu.

nape baby suke tiru kakcik? yg (e) tu kakcik la, baby takle tiru2.

tau la ayah name radzi tapi takyah la baby ngade2 nak jadi paparazzi, nanti semue orang akan paparazzi semue pasal baby. takut tak?

ape lak suke bace buku cerite, patutnye kene la suke bace buku pelajaran, tahun ni nak UPSR la.

Baby Izzah on March 28, 2010 at 6:03 PM said...

terlebih excited nak tulis sebab tu baby tak perasan baby tulis sampai sembilan.alaa baby kan kadang kadang baik kadang kadang nakal.mana ada kakcik yang tiru baby suka makan kat chong cheng :p.bukan ke baby ni paparazzi?tak takut pun sebab baby pun suka sangat nak tahu pasal orang lain juga.sebab buku cerita best.

Orang Baik

 

A Cat Lover