Habis UPSR


Yeah!!! dah merdeka dari kiamat kecil (bak kata cikgu Islamudin).
Memang best gila because dapat online sesuka hati.
Tadi ujian Aptitud (kalau sebut bunyi agak kelakar) tadi memang menguji minda gila.

4 orang baik cakap-cakap:

noie on September 23, 2010 at 5:17 PM said...

hi izzah.. sis doakan izzah akan berjaya dlam upsr tu yer.. belajar rerajin nanti leh jadi orang berguna.. (ceh ckp mcm cikgu le plak)
chayok! chayok!

Mario on September 24, 2010 at 11:57 PM said...

tapi bukan bermakna bole enjoy2 tau...tunggu result dulu...haha

Baby Izzah on September 25, 2010 at 1:18 PM said...

thank sis.
izzah harap izzah akan berjaya juga.

Baby Izzah on September 25, 2010 at 1:27 PM said...

uncle jeles lah tu sebab tak dapat enjoy macam baby.
alaa biarlah baby nak enjoy puas puas sebab sebelum UPSR tak dapat sangat enjoy lah uncle.

Orang Baik

 

A Cat Lover