Selamat hari raya.


Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir& batin kepada semua orang.
Petang di mak masak daging ngan ayam rendang pastu mak buat kuah kacang yang sangat sedap.
Sepatutnya mak kena jadi chef sebab mak selalu masak benda benda yang sedap.
Tadi abang,kakcik,kakak abang cat,kawan abang ngan mak kawan saya,cikgu mustafa ngan teacher roszali(guru kelas) bagi duit raya kat saya.
Abang bagi rm50, kakcik bagi rm30, kakak abang cat bagi rm10, kawan abang rm5, mak kawan rm1, cikgu mustafa rm5 sebab kelas tambahan hari rabu minggu ni hanya 4 orang je yang datang so cikgu bagi rm5 setiap sorang, teacher bagi rm1 kepada satu kelas.
Hari raya pertama pun dah dapat banyak duit apatah lagi raya kedua pulak.
Korang dapat duit raya berapa banyak?

4 orang baik cakap-cakap:

mario on September 11, 2010 at 10:24 PM said...

uncle byk abis duit je...haha
err...pssst...kakcik kedukut ek...hehe

Baby Izzah on September 16, 2010 at 5:19 AM said...

mana ada kakcik kedekut lah uncle sebab dia bagi duit kat baby jugak.

missaussie on September 22, 2010 at 11:13 PM said...

gempaknye mak masak gading.. mesti baby yang tolong tangkap gajah kat zoo taiping kan? wakakakakakaka

mesti mak masak gading tu campur dgn belalai gajah kan? wakakakakakaka

ps: duit raya nasyran al-fath ada 400++.. nak lawan ke?!!
bwekkkk -->ni nasyran yang buat

Baby Izzah on September 26, 2010 at 3:14 AM said...

daging lah bukannya gading.
mummy ni buta ke?
Tau lah kakak jeles yang baby pi zoo taiping.
mummy penipu bab nasyran takkan berlagak macam tu ngan ashu.dia kalau nampak ashu je dia akan senyum bukan takat senyum je dia akan gelak juga tau.
Kalau nampak mummy kerja dia nangis je.

Orang Baik

 

A Cat Lover