Kawan kawan baik di sekolah


Kawan baik pertama - Ain


Comel tak?
Dia ni budak yang agak popularlah kat sekolah.
Dia ketua kelas 6 Cemerlang (kelas pertama daripada 10).
Ramai budak perempuan tak puas hati ngan dia, kesian dia.
Tapi kitaorang sentiasa akan jadi kawan baik dia walaupun waktu masuk sekolah smk kitaorang tetap berhubung sebab rumah kami berlima dekat ngan rumah dia.
Dia ada blog tau, nama blog dia Princess Aurora.
Dia peminat setia Soo Young Snsd.

Kawan baik kedua - Iffa 


Dia ni ketua kelas baby iaitu kelas 6 Kepujian(kelas kedua daripada 10).
Dia kawan baik Ain dari darjah 4 lagi.
Dia ni garang orangnya, tapi dia akan marah bila bebudak lelaki dalam kelas buat bising.
Dia pun ada blog, nama blog tu Iffa Yuri.
Dia peminat setia Yuri Snsd.

Kawan baik ketiga - Faiz

Sorry takde gambar budak sorang ni, kalau ada nanti baby update gambar dia.

Dia ketua kelas 6 Amanah (kelas ketiga daripada 10).
Dia sorang je lelaki dalam group kitaorang.
Dia baik bukan macam budak lelaki lain yang terlebih nakal.
Dia peminat setia Robert Pattinson.

Kawan baik yang terakhir - Una



Dia seorang atlet memanah yang berjaya.
Dia ada blog, blog dia nama Una Yoona.
Dia ni memang peminat setia Yoona Snsd.

Cik Baby
Ni adalah tuan kepada blog ni, comel tak?
Sila comment ye.

2 orang baik cakap-cakap:

mario on October 19, 2010 at 8:57 PM said...

bole laaa..janji upsr nnt score...

Baby Izzah on November 6, 2010 at 6:22 PM said...

ok uncle

Orang Baik

 

A Cat Lover