Rindu!!!


Dah lama tak update..
Rindu sangat dengan blog ni..
Camne nak update kalau dah ada blog baru..
Anyway, saya tetap tak akan lupekan blog ni..
Hehe...
Hari ni duduk rumah je..
Nak keluar pi rumah Ain tapi kena tunggu mak balik dulu..
Best update hari ni sebab update sambil makan..
Mak masak bihun goreng..
Sedap mak punya masakan sampaikan chong cheng pun boleh kalah tau..
Tadi pi jalan2 kat http://www.glitter-graphics.com/...
Banyak kartun2 mini yang comel..
Terus rasa macam nak letak kartun2 tu kat blog..
Ni lah kartun2 yang comel tu ,   n
Kalau monyet pulak , , , , , , , , , , , and banyak lagi..
Rasa macam nak pukul je monyet yang last tu..
Sedih tengok perangai monyet2 ni.. T_T
Okaylah sampai kat sini dulu sebab saya dah tak ada idea..
Bye!!!

With Love,
Cik Baby or Baby Izzah Sakinah
(the owner of this blog)

1 orang baik cakap-cakap:

King Ayam on July 9, 2012 at 5:15 PM said...

Waaaaaa, comel lah header awak! Saya pun cat lover jugak! Hehe, babai awak

Orang Baik

 

A Cat Lover