Melawat ke Taman Burung


Pada tarikh 10 Jun yang lalu, saya pergi ke Taman Burung bersama keluarga saya.
Yang pergi adalah saya, Mak, Ustaz Abu,Kakak dan Kakcik.
Tujuan saya pergi ke sana kerana saya teringin hendak melihat burung hantu dan burung helang.
Saya sangat suka pada burung hantu dengan burung helang.
Pastu saya pergi tengok Bird show di sana.
Saya sebenarnya teringin nak tengok burung helang merah tetapi tidak ada.
Itu sajalah cerita saya hari ini sebab saya dah mengantuk.

6 orang baik cakap-cakap:

missaussie on June 16, 2009 at 3:57 PM said...

baby letak la gambar baby yang comel tu.
penat kakak edit tau.
bukan main special lagi.
mesti baby suka gambar tu kan?
hohoho~

PiNk ButTeRfLy on June 16, 2009 at 4:22 PM said...

gambar ape?
kakcik nak tengok jugak.
baby cepat la letak.

missaussie on June 20, 2009 at 5:45 PM said...

baby seng~

mana gambar?
pemalas lipas la baby ni..

PiNk ButTeRfLy on June 25, 2009 at 11:40 PM said...

baby, lawanya blog baby sekarang.
kakcik jeles lah.

Butterfly Cat on December 20, 2009 at 12:14 AM said...

Gambar yang kakak edit tu baby dah buang jauh jauh sampai ke US.
Hahahahahahaha.

Butterfly Cat on December 20, 2009 at 12:16 AM said...

Terima kasih lah ye kakcik.
Biasanya kakcik tak suka warna hitam putihkan.
Mesti sebenarnya kakcik nak cakap pasal template lama kan.

Orang Baik

 

A Cat Lover