Pulang ke kampung


Sabtu minggu lepas saya balik ke kampung di Terong,Taiping,Perak.
Saya balik kampung sebab sepupu saya kahwin.
Best sangat balik kampung sebab dah lama tak balik kampung.
Masa raya hari tu tak boleh balik sebab ayah sakit.
Tapi hari tu kitaorang balik sebab kesian dekat Mak Tam.
Itu sajalah daripada saya sebab saya nak tulis benda lain.

7 orang baik cakap-cakap:

PiNk ButTeRfLy on November 24, 2009 at 2:17 PM said...

baby balik kampung tak ajak kakcik pun.

sedih je kakcik ada exam tapi baby seronok2 kat kampung.

hehe..

PiNk ButTeRfLy on November 24, 2009 at 2:17 PM said...

kate nak tulis benda lain, mane?

Butterfly Cat on November 25, 2009 at 4:09 PM said...

Lupa lah.hehehehe

PiNk ButTeRfLy on November 25, 2009 at 4:37 PM said...

Ingat kat pakwe la tu sampai lupe2.

Die kan tengah cuci kete. =p

Butterfly Cat on November 28, 2009 at 10:25 PM said...

Selamba je kata macam tu.=(

PiNk ButTeRfLy on November 30, 2009 at 11:17 AM said...

ala.. baby touching ke?

nak gurau2 pun tak le.

Butterfly Cat on December 2, 2009 at 8:40 PM said...

Sebab kakcik suka touching.

Orang Baik

 

A Cat Lover