Template baru


Hai saja je tukar template baru sebab template lama tu membosankan.
Saja je pilih yang biasa sebab saya ni tak suka sangat nak menghias blog macam budak kakcik tu.
Hahahahahahahahahahahahaha.=)
Dahlah blog cam budak kecik yang suka ikut mak ngan ayah dorang gi pasar malam.
Kakcik sorry tau sebab kutuk kakcik dalam blog.
Blog kakak pun cam budak kecik sebab ada gambar kartun animasi.
Hahahaha seronoknya dapat kutuk orang dalam blog.

4 orang baik cakap-cakap:

PiNk ButTeRfLy on November 25, 2009 at 2:36 PM said...

eleh.. template baby ni cam kanak2 ribena je.

dah la de katun2.

lawa lagi template kakcik.

Butterfly Cat on November 25, 2009 at 4:08 PM said...

Amboi berlagak ye baby tak nak belanja kakcik tengok cite krismas carol.

PiNk ButTeRfLy on November 25, 2009 at 4:36 PM said...

eja krismas pun bahasa melayu, sibuk nak tengok cite tu.

hahahahaahhahahahahaahahahahahah.. =p

kakcik blanje diri sendiri je la.

*merajuk*

Butterfly Cat on December 2, 2009 at 8:39 PM said...

Merajuk lah tak heran pun.

Orang Baik

 

A Cat Lover