Arhgg kenapa tak ngantuk lagi ni.


Kenapa hari ni saya tak mengantuk awal sebab biasanya pukul 123 pagi dah rasa ngantuk mungkin sekarang pukul 4 pagi kut sebab saya ni memang susah nak lelap mata kalau dah lepas pukul 4.
Kalau tak ada kerja apa lagi guna internet sampai pukul 67 pagi sampai kena marah ngan mak.
Nak buat macam mana dah tak boleh tidur guna internet saja lah.
Itu sajalah daripada saya sebab saya dah malas nak update blog.
Bye bye.Tata tete titi toto tutu.

6 orang baik cakap-cakap:

PiNk ButTeRfLy on November 25, 2009 at 2:35 PM said...

alasan!

baby memang suke tido lambat pun.

kalau dapat gune laptop kakcik, tak tido pun baby sanggup.

weeeekkkkkk! =p

Butterfly Cat on November 25, 2009 at 3:03 PM said...

Amboi selamba je tunjuk =p .
Kakcik ni habis pecah rahsia yang baby suka tidur lambat.

PiNk ButTeRfLy on November 25, 2009 at 4:35 PM said...

hahaha..

memang patut pun pecahkan rahsia baby.

bia baby insaf sikit. =p

Mario on November 29, 2009 at 3:13 AM said...

haha...kelakarla korng dua ni...nk menyebuk je ..bole...

PiNk ButTeRfLy on November 30, 2009 at 11:13 AM said...

mario, menyibuk je la.

kitorang ok je.

Butterfly Cat on December 20, 2009 at 12:09 AM said...

Selamba je nak menyibuk si mario tu pukul baru tahu.
Hahahahahahahahahha.

Orang Baik

 

A Cat Lover