4 Minutes


Ji Hyun




Nam Ji Hyun
DOB: January 9, 1990
Height: 167 cm
Weight: 49 kg
Company: Cube Ent.
Education: Sangmyeon University: Dance Department (on leave)


Ga Yun




Heo Ga Yun
Birthdate: May 18th 1990
Height 165 cm
Weight 47 kg
Group 4minute
Company: cube entertainment
School: Dong Duk female High School


Ji Yun




Ji Yun
DOB: October 15, 1990
Height: 165 cm
Weight: 47 kg
Company: Cube Ent.
Education: Byeongjeom High School


Hyun Ah





Kim Hyun A

DOB: June 6, 1992
Height: 164 cm
Weight: 44 kg
Company: Cube Ent.

Education: Korea High School of Music and Arts (attending)
Career: 2009 TBJ Model

So Hyun






Kwon So Hyeon
DOB: August 30, 1994
Height: 162 cm
Weight: 45 kg
Company: Cube Ent.
Debut: Orange 2005 Album 'We Are Orange'
Education: Kumho Junior High School (attending)


Ini adalah 4 Minutes.
Yang paling saya suka ialah Ji Hyun ngan Ga Yun.
Saya suka mereka berdua kerana mereka sangat cantik bagi saya.



22 orang baik cakap-cakap:

PiNk ButTeRfLy on December 28, 2009 at 3:53 AM said...

kakcik tak suke smue!

haha..

NiNa' on December 28, 2009 at 11:55 AM said...

kalau group big bang, kak nina suke =D

PiNk ButTeRfLy on December 28, 2009 at 12:29 PM said...

baby, nanti baby cari la pasal big bang.

tu kak nina cakap suke.

zuwairiaiman on December 28, 2009 at 8:30 PM said...

hai.. great blog.. slmat bekenalan.. singah2 la kat blog saye

Baby Izzah on December 29, 2009 at 3:51 AM said...

Ada baby heran ke kakcik tak suka semua.

Mario on December 29, 2009 at 8:32 AM said...

kiutnyer So Hyeon... mcm budak baik yg mendengar kata... baby kn jd cenggitu tau,,, huhu
kak chik mmg jeles... hahaha
eleh... nina tu ape dia tau korea2 ni... dia tau st12 je tu... huhu

touyakaruma on December 29, 2009 at 11:43 AM said...

Waaaa comel-comel jer semua , naper tak letak no phone diorang sekali ? Wink !

Baby Izzah on December 29, 2009 at 7:43 PM said...

saya suka sikit sikit je kalau big bang ni.

Baby Izzah on December 29, 2009 at 7:44 PM said...

Ye lah kakcik nanti baby letak gambar big bang untuk kak nina.

Baby Izzah on December 29, 2009 at 7:46 PM said...

terima kasih zuwairiaiman nanti saya singgah blog awak ye.

Baby Izzah on December 29, 2009 at 7:48 PM said...

memang lah dia comel.
mesti lagi comel dari mario kan.haha
tu ayat dia dengar cakap tu macam nak perli orang je.

Baby Izzah on December 29, 2009 at 7:49 PM said...

mana boleh lah abang touya takut nanti boyfriends diaorang marah kat baby lah.

NiNa' on December 29, 2009 at 9:08 PM said...

terutamanya G-dragon dalam big bang...=D

GhOsToNe on December 30, 2009 at 1:23 AM said...

cumel!

Baby Izzah on December 30, 2009 at 3:18 AM said...

amboi bukan main kak nina ni mentang mentang lah dia hensem.hahahaha best pula rasanya dapat sakat kak nina.

Baby Izzah on December 30, 2009 at 3:19 AM said...

aah memang diaorang comel pun ghost one.

Toni on December 30, 2009 at 3:29 AM said...

So beautiful...
^^

Baby Izzah on December 30, 2009 at 5:30 AM said...

benar kata kamu toni karna mereka semua cantik banget.

PiNk ButTeRfLy on December 30, 2009 at 1:00 PM said...

hahaha.. nape tibe2 tukar bahasa ni baby? demam ke?

Baby Izzah on December 30, 2009 at 10:46 PM said...

sebab toni tu orang indonesia lah.

missaussie on January 1, 2010 at 4:48 PM said...

wah.. baby pandai cakap bahasa indonesia la..nanti kalau jumpa ehem2 mesti lancar je kan baby borak dengan dia? ahahahaha

Baby Izzah on January 1, 2010 at 5:13 PM said...

pandai sikit sikit jelah kakak.
kenapa kakak suka usik baby pasal ehem2.
kakak nak kena pukul ke?

Orang Baik

 

A Cat Lover