Template baru


Hai semua.
Cantik tak blog saya?
Hari ni saya tukar template untuk blog ni.
Walaupun saya suka warna hitam putih, tapi template yang dulu tak ada gambar kucing.
Jadi saya cari template yang baru.
Saya tak suka warna biru tapi template ni cantik dan ada kucing.
Selamat datang ke blog saya.

12 orang baik cakap-cakap:

missaussie on December 25, 2009 at 2:25 PM said...

baby.. kenapa letak muka bajet comel kat profile? rasa macam nak pukul laju-laju je.. nasyran pun rasa macam nak geget je ashu gem ni..

Baby Izzah on December 25, 2009 at 2:41 PM said...

kakcik yang letaklah.

Dak Wan on December 25, 2009 at 3:07 PM said...

Hoh! Tucin yg comel...

izzahfarhana on December 25, 2009 at 4:22 PM said...

sy pun br tuka template.wahhh mash muda lg izzah junior ni (;

Pekanbaru Riau on December 25, 2009 at 7:04 PM said...

salam ziarAH.....
niceblog... kep blogging..

Baby Izzah on December 25, 2009 at 7:40 PM said...

Betul kata Dak Wan tu sebab kucing tu memang comel.

Baby Izzah on December 25, 2009 at 7:42 PM said...

Aah baru umur 11 tahunlah kak Izzah.

Baby Izzah on December 25, 2009 at 7:42 PM said...

Terima kasih Pekanbaru Riau.

Muhamad Arif Bin Zaripin on December 26, 2009 at 10:43 PM said...

wahhhhh..menarik tertariklah template blog ni.....

Baby Izzah on December 26, 2009 at 11:16 PM said...

Terima kasih Muhamad Arif.Nanti datanglah lagi.

Mario on December 26, 2009 at 11:22 PM said...

mmmmm...ptt ltk gbr mekdi...huhu

Baby Izzah on December 30, 2009 at 3:14 AM said...

baby suka makan mekdi je lah uncle mario, tapi baby suka kucing. meowwwww.

Orang Baik

 

A Cat Lover