Paranormal Activity


Hari tu (dah lama dah berlalu) saya ngan kakcik tengok cerita paranormal activity.
Best cerita tu tapi ianya menakutkan sampai nak tengok pun terpaksa tutup mata.
Bukan setakat tu je saya pun terpaksa tutup telinga.
Tapi kakcik berani je tengok cerita tu.
Cerita tu kitaorang tengok kat laptop bajim.
Ustaz Abu yang download dari luar negara.

4 orang baik cakap-cakap:

Mario on December 27, 2009 at 11:14 PM said...

eleh...kak cik buat2 berani je tu baby...padahal takut... huhu

PiNk ButTeRfLy on December 28, 2009 at 1:56 AM said...

baby, kelakar la baby ni.

camne ustaz abu download dari luar negara lak?

malas la nak tengok cite hantu ngan baby dah.

macam kakcik tengok sorang2 je sebab baby penakut sangat.

mario jeles kat kakcik la tu.

Baby Izzah on December 28, 2009 at 2:08 AM said...

Mana ada kakcik takutlah.
Mario ni saja nak cari pasal ngan kakcikkan.

Baby Izzah on December 28, 2009 at 2:09 AM said...

Alaaaa janganlah macam tu baby saja je buat takut lagipun kakcik yang paksa baby tengok cerita tu kan.

Orang Baik

 

A Cat Lover