Entri Sakit Hati


Sakit jiwa dengan U-Mobile.
Kalau tak fikir kontrak ada lagi 5 bulan, dah lama dah terminate broadband U-Mobile ni.
Connection okay la juga tapi service hampagas je.
Dah la barred connection suka hati je, padahal bil tak sampai kat tangan pun lagi.
Lepas tu bila dah bayar, gila nye lama baru diorang nak reconnect.
Kalau call centre, selalu jawapan tak tahu.
Buat pe jadi CSR kalau satu apa pun tak boleh nak jawab.
Masa potong internet orang, tak ada pun nak inform pun.
Bil hantar suka hati, nak potong pun suka hati.
Dah bayar, tak nak lak pulak suka hati sambung balik.
Tapi suka hati buat bodoh ada la.
Korang tak payah ngada-ngada nak pakai broadband U-Mobile.
Servis memang cap ayam nye.
=(

*Kakcik yang tulis, bukan Baby.

6 orang baik cakap-cakap:

Rizky2009 on January 11, 2010 at 10:51 PM said...

y yang sabar atuh sob

PiNk ButTeRfLy on January 11, 2010 at 10:57 PM said...

rizky: thanks banget yach!

capex deh ma u-mobile.

Mario on January 12, 2010 at 11:44 PM said...

sabar yer...len kali byr cpt2 skit yer... huhu

PiNk ButTeRfLy on January 13, 2010 at 2:01 AM said...

mario: bukan taknak bayar cepat.

bil pun tak sampai, camne la nak bayar.

u-mobile ngokngek, benci!

NiNa' on January 13, 2010 at 6:21 AM said...

pakai yg lain je..~

PiNk ButTeRfLy on January 13, 2010 at 12:12 PM said...

nina: kontrak ade lagi n connection pun not bad.
laju n murah.
stay je la selagi ok.
geram ngan customer service n centre je.

Orang Baik

 

A Cat Lover