Azam tahun 2010


Dah tiga hari saya tak update blog.
Kakcik pun dah bising-bising suruh update.
Pertama sekali saya nak ucapkan Selamat Tahun Baru 2010.
Saya berazam nak belajar rajin-rajin untuk dapat 5A dan saya nak jadi anak yang baik dan tidak nakal nakal lagi macam dulu.
Saya nak ikut jejak langkah kakak kakak dan abang abang saya terutama sekali kakak saya.
Tahun ni saya akan menghadapi UPSR.
Kalau saya dapat keputusan cemerlang, nanti saya dapat banyak hadiah.
Saya nak minta handphone ngan gitar elektrik dari Ustaz Abu.
Saya nak mak kasi laptop ngan pen drive.
Saya asyik pinjam laptop kakcik je saya pun nak laptop juga.
Saya berazam untuk habiskan Muqadam dan Quran pada tahun ni.

4 orang baik cakap-cakap:

NiNa' on January 3, 2010 at 11:25 PM said...

moga2 baby dapat 5 a ye.. =D

Mario on January 3, 2010 at 11:34 PM said...

kalu dpt gitar letrik... jual murah-murah kt uncle tau... huhu

Baby Izzah on January 4, 2010 at 4:09 PM said...

terima kasih kak nina.

Baby Izzah on January 4, 2010 at 4:10 PM said...

mana boleh lah uncle mario ni.
nanti ustaz abu rotan baby lah

Orang Baik

 

A Cat Lover