Kecil ke besar


Tadi baby ngan kakcik edit gambar gambar baby.
Baby edit gambar baby dari kecil hingga lah baby besar.
Nak tengok tak gambar tu?
Mesti semua nak tengok kan.


Ni masa kecil kecil dulu.


Ni pula masa darjah tiga.


 

Ni pula sekarang.

Rasa macam cepat betul baby membesar tau.
Ingatkan baby baru darjah 1 rupa rupanya dah darjah 6.

10 orang baik cakap-cakap:

PiNk ButTeRfLy on February 19, 2010 at 12:08 PM said...

muke baby cam hindustan la.

hehe..

mesti ramai orang bollywood suke baby.

missaussie on February 19, 2010 at 3:39 PM said...

kenapa masa kecik-kecik baby putih, tapi dah besar gelap semacam aa? aneh!

Mario on February 19, 2010 at 6:17 PM said...

ptt arrr 014 suka dia... lawa baby ni...hohoho

Baby Izzah on February 20, 2010 at 2:57 AM said...

mana ada la kakcik ni muka kakcik pun macam hindustan tau.

Baby Izzah on February 20, 2010 at 2:58 AM said...

tak tahulah sebab Allah yang nak buat kulit baby macam tu.

Baby Izzah on February 20, 2010 at 2:59 AM said...

mana adalah uncle 014 tu tak wujud pun kalau uncle nak tahu.
hari tu kakak saja je usik baby pasal 014 tu.

PiNk ButTeRfLy on February 20, 2010 at 1:45 PM said...

muke kakcik mane de macam hindustan, muke kakcik cam dyesebel je.

hahahahahahha..

mario!!! 014 ade la. hehe..

missaussie on February 21, 2010 at 2:57 AM said...

nanti kakak siram baby dengan clorox ataupun vanish white untuk putihksn kulit baby balik. mesti 014 suka kan? ahahaha.

missaussie on February 21, 2010 at 2:57 AM said...

alamak salah eja la.

*putihkan* bukan putihksn.

Mario on February 22, 2010 at 2:39 AM said...

hehe...kalu tk putih pun 014 suka...
dh lawa dah tu,kan baby kan... ekeke

Orang Baik

 

A Cat Lover