Mari kita main edit gambar yang comel


Bosan betul kalau tak main benda ni iaitu edit gambar gambar kartun yang comel.
Nak tengok tak apa yang saya edit?


klik kalau nak tengok lebih jelas.


6 orang baik cakap-cakap:

PiNk ButTeRfLy on February 19, 2010 at 12:07 PM said...

baby, nape ade national geographic?

baby nak wat dokumentari ke?

missaussie on February 19, 2010 at 3:37 PM said...

kenapa ada Merry Christmas? baby ni sambut perayaan orang kristian ke?

Baby Izzah on February 20, 2010 at 2:55 AM said...

saja je baby nak letak national geographic la kakcik.

Baby Izzah on February 20, 2010 at 2:56 AM said...

saja je baby nak letak merry christmas la kakak sebab tak ada benda lain yang baby patut letak.

missaussie on February 21, 2010 at 2:58 AM said...

baby ni memang seorang kanak-kanak yang aneh!

missaussie on February 21, 2010 at 2:58 AM said...

betul tu mummy (ni nasyran cakap)

Orang Baik

 

A Cat Lover