Tag dari kakcik


Bosan betul dah lama tak update.
Ni semuanya sebab sibuk main ngan bebudak kat luar rumah tu.
Tak habis habis datang rumah orang memekak.
"Izzah,Izzah jom main"kata si Nana yang nak ajak orang main kat taman.
Eh,tercerita pasal main pulak.
Tadi kakcik cakap dia tag baby sebab tu baby update sambil tunggu kakcik tengah iron baju saya.

1 - adakah anda rasa HOT???
Memang pun saya rasa tengah panas ni.

2 - upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekrang!
Kejap tau nak tukar gambar.


3 - cerita pasal gambar.
Sebenarnya saya pakai laptop kakcik tapi saya hanya tukar gambar. Siap ambil kat internet sambil tengok bunga api klcc.

4 - bila kali terakhir anda mkn pizza?
2 minggu lepas, pizza yang Mak buat masa mengajar masak kat Putrajaya.

5 - lagu terakhir anda dengar.
 Man man ha ni by u-kiss lagu kegemaran saya.

6 - ape yg anda buat selain menyelesaikan tag ni.
Tengok bunga api klcc kat luar rumah.

7 - selain nama sendiri, anda di panggil nama ape
Izzzah dan Baby.

8 - tag lg 8 org.
a)Nasyran
b)Mummy Nasyran
c)Winda
d)So Hee
e)Bajim
f)Mak
g)Abang Mamat
h)Ustaz Abu

9 - siapakah org no.1 kpd anda.
Nasyran.Anak buah saya,dia seorang yang sangat comel bagi saya sekeluarga.

10 - katakan sesuatu mengenai org no.5
Bajim.Seorang abang yang sangat baik.

11 - no.3 ade hubungan dgn sape?
Winda.Tak tahu lah.

12 - bagaimana pula dgn no.4
So Hee.Seorang yang terkenal dan sangat cantik.

13 - pesanan kepada org no.6
Mak.Semoga mak panjang umur.

14 - kata2 cinta utk org no.2.
Mummy Nasyran.Cintailah dan sayangilah Nasyran selalu.

15 - adakah no.7 dan no.8 mempunyai persamaan.
Abang Mamat dan Ustaz Abu.Mereka adalah adik beradik yang bahagia.

16 - berikan 5 yg anda tau tentang org yg mengtag anda.
a)Suka warna pink dan dia banyak barang warna pink dalam bilik tidur dia.
b)Cantik dan ramai orang suka dia.
c)Baik dan peramah sebab dia ramai kawan macam saya.
d)Suka tengok cerita hantu dan bunuh bunuh macam saya.
e)Seorang yang sangat rajin dan suka membantu orang lain.

17 - persamaan antara KAMBING dan LEMBU.
Suka makan rumput.

18 - prasaan anda wat tag ni.
Rasa tekanan sebab banyak sangat tag dia.

19 - adakah anda tau si razman itu sengal.
Mungkin kut si razman tu sengal.

20 - GAY or LESS.
Saya tak gay sebab saya perempuan
Saya bukan less sebab saya tak suka siapa siapa.

4 orang baik cakap-cakap:

Baby Izzah on February 22, 2010 at 1:00 AM said...

Wonder girls wonder girls kami datang membuat persembahan di malaysia kami tak besar dan kami
tak kuat bila bekerjasama semua jadi lancar yeahh wonder pets yeahh

Baby Izzah on February 22, 2010 at 1:00 AM said...

eh silap wonder girls bukan wonder pets.hahahahahah

Mario on February 22, 2010 at 2:37 AM said...

alahai...uncle pun kn tag arrr... nk kene jawab ke?

PiNk ButTeRfLy on February 22, 2010 at 4:16 PM said...

baby nape nyanyi2 kat atas ni?

dah la pandai2 je tukar wallpaper kakcik lepas tu tak tukar balik ke yang asal.

kakcik yang tukar sendiri tau!

baby puji2 kakcik ni nak bodek ke ape?

Orang Baik

 

A Cat Lover