Adakah si dong ho ni perempuan?


Tadi saya pergi cari gambar gambar u-kiss kat google.
Tiba tiba saya ternamapak satu gambar ni.
Nak tengok tak?

Ini adalah Dong Ho U-kiss kan?


Ini lah wajah sebenar si Dong Ho.
Wajah sebenar bukan main comel tapi wajah perempuan itu nampak macam dia ni perempuan.
Mesti ada orang edit gambar jadi macam perempuan.

4 orang baik cakap-cakap:

Mario on March 14, 2010 at 5:02 PM said...

ekeke...bukan pompuan ke tu... aneh

Anonymous said...

la....xkn laki plak bru nk ehem2 td ingatkan pmpun? hahahah

Baby Izzah on March 25, 2010 at 4:05 PM said...

mana ade perempuan sebab baby boleh kenal muka si dong ho tulah uncle.

effa on March 31, 2010 at 1:13 PM said...

OMG .. i don't think so itu adalah DOng Ho. haha

Orang Baik

 

A Cat Lover